18 Haziran 2013 Salı

Alanya'da Kayıp Arama Operasyonu



Alanya'da Kayıp Arama Operasyonu,

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde dünden beri kayıp olan zihinsel engelli 65 yaşındaki Mevlüt Girenes'in bulunması için geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde dünden beri kayıp olan zihinsel engelli 65 yaşındaki Mevlüt Girenes'in bulunması için geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

Büyük Hasbahçe Mahallesi, Mamadı mevkiinde kardeşleri Gülderen, Zahide ve Hüseyin Girenes ile birlikte yaşayan zihinsel engelli Mevlüt Girenes, dün saat 07.00'de evden ayrıldı. Melüt Girenes'in yakınlarınınhaber vermesi üzerine dün akşam saatlerinde çevrede arama çalışması başlatan polis, sonuç alamadı. Arama çalışmaları, bu sabahtan itibaren Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı devriye ekipleri, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekibi, Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı iz arama köpeği 'Ezel' ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla yeniden başladı.

1990 YILINDA DA KAYBOLDU

Mevlüt Girenes'in kız kardeşi Zahide Girenes, ağabeyinin hayatından endişe ettiklerini söyledi. Ağabeyinin şeker, tansiyon ve kalp hastası olduğunu belirten Zahide Girenes, "Hiçbir sorunu yoktu. Kaybolmadan önceki akşam televizyon izledi ve yattı. Sabah kalktı, üzerini giyinmiş ve çıkmış. 1990 yılında da kaybolmuştu, ama aynı gün bulmuştuk" dedi.Ekiplerin arama çalışmaları sürerken, Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri çevredeki Mobesse ve güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı. - Antalya / Alanya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder