18 Haziran 2013 Salı

Taksim Gezi Parkı'nda son durum (Gezi Parkı'nda bugün ne oldu?)






Gezi Parkı olaylarında bugün (Taksim Gezi Parkı),




Gezi Parkı olaylarıyla ilgili İstanbul ve Ankara'da eş zamanlı operasyon başlatan polis çok sayıda adreste arama yapıyor.
Yasadışı örgütlere yönelik düzenlenen operasyonda şu ana kadar 25 kişi gözaltına alındı. İstanbul'da 21 ilçede 100 eve baskın düzenlendiği iddia ediliyor.

İSTANBUL'DA BASKINLAR

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, çok sayıda adrese operasyon düzenledi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Özel Harekat Şube Müdürlüğü polislerinin desteğiyle sabah erken saatlerde gerçekleştirilen operasyonlarda, Beyoğlu, Okmeydanı ve Gaziosmanpaşa başta olmak üzere çok sayıda ilçede belirlenen adreslere baskın düzenledi.

Atılım Gazetesi ve Etkin Haber Ajansı'nın da aralarında bulunduğu adreslere yapılan baskınlarda, çok sayıda kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

ANKARA'DA 26 AYRI ADRESE OPERASYON

Ankara'da Gezi Parkı eylemlerinde sırasında çıkan olaylarla ilgili olarak polis ekipleri, 26 ayrı adrese operasyon düzenledi.

Sabah saatlerinde Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Ekipleri, Ankara'da 26 ayrı adrese operasyon düzenledi.

Operasyonların Gezi Parkı eylemleri sırasında çıkan olaylara karışan ve olayları yönlendirdikleri iddia edilen kişilere yönelik olduğu öğrenildi.

Operasyonları halen sürdüğü ve şu ana kadar 25 kişinin gözaltına alındığı bildirild

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder