16 Haziran 2013 Pazar

"Uluslararası medya bunu da gizleyin olur mu"

Kazlıçeşme'deki miting alanına gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, alanı dolduran vatandaşları selamladı.

16 Haziran 2013 18:34

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile miting alanına geldikten sonra Bakanlar Kurulu üyeleri, parti yetkilileri ve milletvekilleriyle tokalaştı. Erdoğan, daha sonra vatandaşlara hitap edeceği platforma çıktı.

Erdoğan, alanı dolduran vatandaşları selamlarken, vatandaşlar da ellerindeki Türk bayrakları ve parti flamalarını sallayarak, Erdoğan'a tezahüratta bulundu.

Başbakan Erdoğan, daha sonra konuşmasına başladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Dünyanın her yerinde meydanlara çıkan, bize dualarını esirgemeyen kardeşlerimi İstanbul'dan selamlıyorum. Avrupa'nın onlarca kentinde, Amerika Birleşik Devletleri'nde, Ortadoğu'da, Asya'da bizi bağrına basan, bizim için sokağa çıkan, bizim için için hayır dualarını gönderen, yollayan tüm kardeşlerimi, tüm dostlarımızı İstanbul'dan yürekten selamlıyorum" dedi.

Uluslararası medyaya da seslenen Erdoğan, "Uluslararası medya bunu da gizleyin olur mu. Hadi bakalım BBC bunu da gizle, CNN bunu da gizle, Reuters bunu da gizle. Günlerdir yalan haberler ürettiniz. Türkiye'yi dünyaya farklı gösterdiniz. Siz yalanlarınızla baş başa kaldınız. Bu millet sizin dünyaya tanıttığınız millet değil. Bu millet samimi. Bu millet gece tencere tava çalan bir millet değil" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder